Приятелката на  италианския вицепремиер Матео Салвини - Елиза Изоарди, се раздели с

...
Приятелката на  италианския вицепремиер Матео Салвини - Елиза Изоарди, се раздели с
Коментари Харесай

Красивата приятелка на италианския вицепремиер го заряза с това горещо селфи

Приятелката на  италианския вицепремиер Матео Салвини - Елиза Изоарди, се раздели с него като  публикува в интернет селфи на двамата, направено до момента в който те са били в леглото, съобщи Ройтерс.

На фотографията, качена от 35-годишната Изоарди в интернет, дамата театралничи будна в леглото, до момента в който Салвини дреме на рамото й, написа Блиц.

Под фотографията дамата е написала: " Няма да ми липсва това, което ние си дадохме взаимно, само че ще ми липсва това, което към момента трябваше да си дадем един на различен. С голямо почитание към тази същинска обич, каквато беше нашата, ти споделям благодаря, Матео ".

Салвини, който е и вътрешен министър и водач на крайнодясната партия Лигата, пътувал за аудиенция в Гана, когато станало ясно, че е зарязан от Изоарди.

Връзката на Салвини с телевизионната водеща Елиза Изоарди бе възприемана от италианците като същинска сапунена опера. За последните три години, през които двамата бяха дружно, те бяха неведнъж на кориците на жълтите списания. Папараци следяха двойката по време на пътешествията им до Венеция или на плажовете на средиземноморски острови.

Разривът в връзките на вицепремиера и телевизионната водеща беше през днешния ден измежду водещите вести в италианските новинарски уеб сайтове и телевизионни канали. Темата се подреди измежду такива значими въпроси, като напрежението сред Рим и Брюксел поради италианския бюджет, както и новините за бурите, лишили живота на десетки хора в Италия в последния месец.


 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР